Frakt & Retur

fartyg till alla hörn av världen och göra fri frakt till de flesta länder.
 Internationell sjöfart hanteras av International Transport Company, inom en vecka leverans normalt. />

 Alla paket kommer att skickas i en annan box! />
 Atmosfär Observera: Om du inte får din beställning inom 10 dagar, kontakta oss på en gång

Returpolicy

Vi är fast beslutna att full belåtenhet. Innan du njuter enkelt byte och returer, måste du kontakta med tillbaka leveransadressen innan du skickar poster tillbaka. Och se till att alla objekt som skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick dvs inte slitna, ändras eller tvättas med alla bifogade taggar.
 Alla beställda artiklar är rätt objekt att välja från www.respelion.se . Och om återvänder rätt objekt för ett bidrag: alla returnerade objekt är föremål för en utsättning avgift på 15%. Fraktkostnader återbetalas inte.
 Vi inte täcker fraktkostnaden för returer och utbyten av rätt paket, kommer du att ansvara för frakt och hantering. Dessutom rekommenderar vi att du lägger till spårning och försäkring för din egen säkerhet, eftersom de inte är ansvariga för förlorade försändelser.
 Alla returnerade varor ska skickas till leveransadressen du maila.

Exchanges

Vi accepterar utbyte av en annan färg eller storlek inom 30 dagar från det ursprungliga leveransdatumet. Vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och du kommer att hjälpa. Om du vill utbyta objekt till en annan stil, skulle du behöva gå dina objekt för en återbetalning * (enligt Returrätt) och göra en ny beställning för den stil du föredrar.
 Kontakta oss innan du skickar poster tillbaka. Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick dvs inte slitna, ändras eller tvättas med alla bifogade taggar. Från Slitna eller smutsiga föremål kommer att återlämnas till dig.
 Vi inte täcker fraktkostnaden för börser, kommer du att ansvara för leverans och hantering sjöfart och sjöfart de utväxlade objekt tillbaka till dig. Dessutom rekommenderar vi att du lägger till spårning och försäkring när du skickar artiklar till oss för din egen säkerhet, eftersom de inte är ansvariga för förlorade försändelser. Fraktkostnader återbetalas inte.
 Atmosfär Observera: Var noga väljer din produkt och storlek. Om du vill returnera varan på grund av sin vårdslösa misstag, måste du betala returfrakten.

För Annullering

Avbeställning av en order måste begäras innan beställningen har skickats. kommer att medföra avbokningsavgift, vilket är 10% av den totala ordersumman. Orsak vi behandlar alla beställningar så fort som möjligt inom 6-8 timmar efter order, så de är inte alltid möjlighet att annullera en beställning efter placering. Hoppas du kan förstå på denna punkt begär. Key Avbeställning efter det att beställning blivit expedierad kommer att behandlas i enlighet med vår politik för återvändande.

Vänlig Notice
 Om du inte har fått din 10-siffriga spårningsnummer inom 3 dagar efter din beställning, kan din e-postserver har sett det som skräppost. I detta fall, vänligen kontakta oss för hjälp med beställningar spårning.